Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis, o nouă apariție strălucitoare: Cum a apărut Prima Doamnă / VIDEO

Klaus şi Carmen Iohannis au avut prima apariţie în public după tragedia din Colectiv. Cuplul prezidenţial a mers la un concert de Crăciun, la Sibiu, “Gloria in cielo e pace in terra”, organizat la Sala Thalia de Ambasada Italiei.

Klaus şi Carmen Iohannis au fost întâmpinaţi pe covorul roşu de ambasadorul Italiei în România, Diego Brasioli, şi soţia lui, care i-a oferit un buchet de flori Primei Doamne.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul câștigătoarei ”Vocea României”: Legătura cu politicienii

Soţia şefului statului a strălucit din nou, într-un costum din două piese deschis la culoare, cu accente argintii. Este pentru prima dată când preşedintele şi Prima Doamnă ies în cuplu după tragedia din Colectiv.

Timp de o oră, într-o companie selectă, Klaus şi Carmen Iohannis au ascultat muzică de Crăciun din Evul Mediu şi Renaştere. Concertul a durat o oră şi a fost susţinut la Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu.

Citește și: Cel mai așteptat film al anului, făcut praf: Star Wars a murit

Interpreții din ansamblul La Rossignol au cântat pe instrumente de epocă, dintr-o perioadă în care Nașterea Domnului era cea mai importantă sărbătoare din an. Concertul a avut în program Cântări și muzică de Crăciun din Evul Mediu și Renaștere. Ansamblul a avut un turneu în ţara noastră – după spectacolul de la București, din 15 decembrie, La Rossignol a prezentat concerte la Alba-Iulia și la Cluj-Napoca.

La finalul concertului, Klaus Iohannis a salutat publicul din fața sălii. “A fost un concert foarte frumos”, au fost singurele cuvinte adresate de Klaus Iohannis jurnaliştilor.

Citește și: Primele reacții ale handbalistelor după semifinala dramatică pierdută cu Norvegia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.