Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Tănase a răbufnit după ce Cîțu a anunțat privilegii pentru persoanele vaccinate: 'Cum ar fi să meargă la vot doar vaccinații?'

carmen tanase

Cunoscuta și apreciată actrița Carmen Tănase este de părere că măsurile autorităților privind facilitățile acordate cetățenilor care s-au vaccinat anti-covid sunt  discriminatorii. Potrivit RealitateaPlus, actrița susține că privilegiile nu sunt justificate. De asemenea, Carmen Tănase reamintește că oamenii trebuie lăsați să decidă singuri pentru soarta lor.

„După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte, “Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu. Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. (...) Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor. Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații?

(…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum.”, a declarat Carmen Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.