Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Tănase, revoltată de regulile de la înmormântări: 'Suntem într-un război psihologic şi scapă cine poate'

carmen tanase

Actriţa Carmen Tănase a vorbit la Antena 3 despre regulile pe care autorităţile continuă să le menţină la un an de la pandemie pentru înmormântarea persoanelor decedate de COVID-19. Actriţa s-a declarat revoltată că oamenii din ziua de azi nu mai au instinct şi se supun oricăror reguli impuse. Majoritatea ne dam viteji pe reţelele de socializare şi când trebuie să ne apărăm drepturile ne pierdem motivaţia şi scopul.

"Tot ce se întâmplă de un an și ceva se întâmplă pentru că se poate, pentru că noi permitem, pentru că suntem supuși, pentru că zicem 'măcar să îmi faceți aia'.

Acest cuvânt "măcar" o să ne mănânce pentru că înghițim absolut orice, sau dacă nu înghițim vorbim pe la colțuri scriem pe Facebook, suntem viteji mari pe Facebook și, când este să ne apărăm drepturile te trezești în stradă cu 1.000 de speriați, pe care oricum toată lumea, după aceea, îi face în toate felurile cum le vine la gură", a spus Carmen Tănase la Antena 3.

"Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă", a mai spus actriţa Carmen Tănase.

Ea a mai precizat că zilnic oamenii care îi laudă cuvintele şi când îi întreba ce se poate face, mulți spun că au copii şi nu pot face nimic.

"Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți", a conchis actriţa Carmen Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.