Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Wozniacki și-a încheiat cariera în tenisul profesionist. Daneza a fost eliminată de Ons Jabeur la Australian Open

Forbes
Caroline Wozniacki

Daneza Caroline Wazniacki, locul 36 WTA, şi-a încheiat cariera la vârsta de 29 de ani, vineri, ea fiind învinsă în turul trei al Australian Open de sportiva din Tunisia Ons Jabeur, scor 7-5, 3-6, 7-5, relatează news.ro

Vezi și: BĂTAIE de JOC la Academia de Poliție: o tânără a fost înmatriculată la ordinul lui Vela, după ce profesorii de la Academie au picat-o pe nedrept

“A fost o călătorie minunată. Este potrivit că ultimul meu meci a fost unul de trei seturi şi că mi-am încheiat cariera cu o greşeală de forehand, acestea sunt lucruri la care am muncit toată cariera”, a glumit Wozniacki la final.

“Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea susţinerea familiei mele, în special a tatăluii meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele special de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a mai spus ea, zâmbind printre lacrimi.

Simona Halep, Serena Williams, Karolina Pliskova, Ashleigh Barty şi alte jucătoare importante au vorbit despre Wozniacki într-un filmuleţ prezentat după ultimul meci al danezei.

Caroline Wozniacki a fost de-a lungul carierei timp de 71 de săptămâni lider WTA şi a câştigat 30 de trofee în circuit. Singurul său trofeu de grand slam datează din 2018, chiar de la Australian Open, când adversară în finală i-a fost Simona Halep.

În 2018, ea a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, însă sportiva a spus că acesta nu este singurul motiv al deciziei sale de a se retrage. Ea se va lupta cu boala autoimună care îi provoacă dureri şi inflamaţii după meciuri, dar a precizat şi că vrea să realizeze alte lucruri în viaţă.

Potrivit bbc.com, Wozniacki s-a înscris la Harvard Business School şi spune că are un program foarte aglomerat în următoarele şase luni. Planurile ei includ mersul la schi cu familia, călătorii “cu fetele” şi o lună de miere cu întârziere cu soţul său David, cu care s-a căsătorit anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.