Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova s-au calificat la Turneul Campioanelor

FOTO: http://www.zimbio.com/photos/Caroline+Wozniacki/Petra+Kvitova/Connecticut+Open+presented+United+Technologies/a1ensKfMPZq

Jucătoarele Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi Petra Kvitova, locul 5 WTA, şi-au asigurat, joi, calificarea la Turneul Campionilor, competiţie ce va fi găzduită pentru ultimul an de Singapore, între 21 şi 28 octombrie, informează news.ro.

Wozniacki a obţinut calificarea la Singapore după ce a învins-o, joi, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva estonă Anette Kontaveit, locul 21 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

În sferturile China Open, Wozniacki va evolua cu Katerina Siniakova din Cehia, locul 40 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de olandeza Kiki Bertens, locul 11 WTA.

Kvitova a fost elimiantă în primul tur la competiţia chineză, dar şi-a asigurat prezenţa la Turneul Campioanelor în urma înfrângerii suferite de Bertens.

Până în acest moment, cinci jucătoare sunt sigure de dreptul de a participa la finala sezonului, Simona Halep, locul I WTA, germana Angelique Kerber, locul 3 WTA, japoneza Naomi Osaka, locul 6 WTA, Kvitova şi Wozniacki.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.