Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carrefour România şi Fundaţia Carrefour susţin Crucea Roşie Română în lupta împotriva pandemiei Covid-19 şi donează 200.000 euro

romania-insider.com
carrefour

Carrefour România şi Fundaţia Carrefour susţin Crucea Roşie Română în lupta împotriva pandemiei Covid-19 şi donează 200.000 euro, bani ce vor fi folosiţi pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor din linia întâi din ţară, recomandate de către Ministerul Sănătăţii, potrivit Agerpres.

"Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacţionat cu atât de multă deschidere la nevoile unei ţări aflate în stare de urgenţă. Este un moment crucial, în care toate eforturile ce vin să ne susţină îşi găsesc ecou într-o mişcare de solidaritate cu impact pozitiv asupra diminuării efectelor acestei crize sanitare", a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Citește și: Un bărbat din Suceava, aflat la cules de sparanghel în Germania a murit

Pe lista spitalelor ce urmează să primească echipamente medicale, la recomandarea ministerului, se află: Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie "Victor Babeş" Craiova şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara.

"Suntem într-un punct greu de determinat al combaterii COVID-19 şi demersurile noastre, mediul de afaceri şi societate civilă, sunt încă departe de a fi încheiate. Rămânem alături de cadrele medicale şi le mulţumim pentru responsabilitatea cu care se îngrijesc zi de zi de pacienţii aflaţi în spitale, în carantină sau izolare. Aportul fiecăruia dintre noi este esenţial în perioada următoare şi fiecare bătălie câştigată este importantă, până la ieşirea cu bine din această criză. Coeziunea între diferitele entităţi este extrem de necesară în acest moment şi este bine să ştim că ne putem baza unii pe ceilalţi", a declarat Anca Damour, Executive Board Member, Carrefour România.

Citește și: Dezvăluire. Klaus Iohannis a dat undă verde la achiziții cu negociere ‘la secret’

Printre echipamentele de uz medical ce vor ajunge către spitale se numără: soluţii dezinfectante, măşti, mănuşi şi combinezoane, protecţii pentru încălţăminte şi viziere medicale, ochelari de protecţie cu aerisire indirectă.

"Crucea Roşie Română este mândră să ducă mai departe eforturile convergente ale partenerilor noştri şi să îndeplinească un rol şi o responsabilitate atât de mari în aceste vremuri dificile. Suntem recunoscători pentru toată încrederea cu care ne investesc colaboratorii noştri", a declarat Ioan Silviu Lefter, Director General, Crucea Roşie Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.