Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartea albă care prezintă schimbul descentralizat Bitcoin al lui Jack Dorsey

Inc.com
jack dorsey

Jack Dorsey, co-fondator și CEO atât al Square, cât și al Twitter, a lansat vineri o carte albă care detaliază planurile pentru schimbul descentralizat bitcoin ( BTC ) tbDEX al Square. Spre deosebire de majoritatea schimburilor descentralizate sau DEX-uri, tbDEX nu va utiliza un model fără încredere și, prin urmare, nu va prezenta propriul token de guvernare. În schimb, este un protocol de mesaje conceput pentru a facilita relațiile de încredere fără a se baza pe o federație pentru a controla accesul.

De asemenea, tbDEX intenționează să includă multe caracteristici care îl fac mult mai puțin descentralizat decât un DEX în cel mai adevărat sens al cuvântului. Pentru început, protocolul cere ca toți participanții să treacă controale de cunoaștere a clientului, sau KYC, pentru a respecta reglementările relevante, în funcție de regiunea unui utilizator. Utilizatorii își pot conecta portofelele la schimb și pot schimba monede unul cu celălalt , conform cointelegraph.com

Mai mult, cartea albă a cerut implementarea de soluții analitice blockchain, fie încorporate în DEX, fie prin intermediul unei terțe părți, pentru a urmări tranzacțiile pe platformă. O astfel de clasă de soluții criminalistice blockchain este potențial un subiect controversat. Un astfel de sistem ar permite, probabil, autorităților să facă referințe încrucișate la ID-urile de plată și adresele de portofel publice cu informațiile KYC pentru a dezvălui identitățile personale din spatele părților care fac tranzacții. Cu toate acestea, susținătorii susțin că astfel de mijloace de monitorizare sunt necesare pentru a preveni activitățile ilicite.

 

Dar funcțiile centralizate ale tbDEX ar putea câștiga și sprijin din partea entuziaștilor cripto. Un aspect distinctiv discutat în cartea albă este cel al rambursărilor, care nu există pe majoritatea DEX-urilor. Dacă va fi implementată, capacitatea de a inversa Piața tranzacțiilor pe tbDEX ar putea opri pierderea ireversibilă suferite de investitori în timpul finanțe descentralizate trageri covor . Square încurajează în prezent feedback cu privire la cartea albă a unui cont Twitter nou creat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.