Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartea Prințului Harry, 'Rezervă', intră direct în Cartea Recordurilor: A devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile

nypost.com
printul harry

Cartea de memorii a prinţului Harry, „Rezervă”, a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records. La doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficţiune publicată vreodată de editură. Pentru a onora cererea fără precedent, se află în pregătire al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibilă la precomandă online şi în librării de vineri, 20 ianuarie, scrie News.ro.

În Marea Britanie, SUA şi Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriaşe.

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format hardcover, cât şi în format digital. Cititorii pot plasa precomenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă în continuare pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

„Rezervă” îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe – şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Pentru prima oară, prinţul Harry îşi relatează viaţa cu onestitate. Carte‑eveniment este plină de mărturisiri, dezvăluiri şi lecţii de viaţă cu greu învăţate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferinţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.