Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căruţaşul implicat în accidentul în care a murit un copil avea o alcoolemie de 0,92 mg/l

ebihoreanul.ro
politia

Bărbatul care conducea căruţa în care se afla copilul în vârstă de aproape 6 ani care a decedat în urma coliziunii cu un autoturism avea o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor despre primele rezultate ale cercetării.

"Luni, 14 noiembrie a.c., la ora 20,20, pe D.N. 76, în afara localităţii bihorene Hidişelu de Sus, un bărbat de 33 de ani, din comuna Drăgeşti, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea - Beiuş, în condiţii ce urmează a fi stabilite din cercetări, a intrat în coliziune, din spate, cu un vehicul cu tracţiune animală, care nu avea montate dispozitive cu lumină / semnalizare, condus, în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Drăgeşti, judeţul Bihor", se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii IPJ Bihor.

În urma testării cu aparatul etilotest, "s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, care conducea atelajul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", potrivit Agerpres.

Poliţia Bihor aminteşte că minorul de 5 ani şi 11 luni care se afla în căruţă, şi el din Drăgeşti, "a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la faţa locului".

În eveniment au fost implicate un autoturism în care se aflau două persoane adulte şi o căruţă în care se aflau trei adulţi şi un copil. Persoanele adulte nu au suferit leziuni pentru care să aibă nevoie de spitalizări, însă copilul nu a mai putut fi salvat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.