Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă vrea să pună capăt unei situații neplăcute: mulți jurnaliștii fură bunuri de la bordul avionului prezidențial Air Force One și le vând pe eBay

goodrwov.live
air force one

Jurnaliștii care călătoresc la bordul avionului prezidențial Air Force One continuă să pună mâna pe numeroasele bibelouri de marcă ale acestuia. Acum, Casa Albă încearcă să pună capăt acestei situații, scrie Business Insider.

În urma unei călătorii de mai multe zile cu presa la bord, membrii Forțelor Aeriene au făcut inventarul avionului și au constatat că lipsesc mai multe obiecte, potrivit Politico. După ce a alertat Biroul de Călătorii al Casei Albe în legătură cu piesele lipsă, președintele Asociației Corespondenților de la Casa Albă și reporterul NBC Kelly O'Donnell le-ar fi trimis un e-mail secvențial colegilor săi, spunându-le să înceteze.

Air Force One - care, din punct de vedere tehnic, este indicativul de apel al controlului de trafic aerian pentru orice avion care îl transportă pe președinte - a conținut multe obiecte inscripționate cu sigiliul prezidențial și indicativul de apel, precum șervețele, cutii de chibrituri, cutii de chibrituri, cărți de joc, cutii de M&Ms și Hershey's Kisses.

Bunurile din avion sunt văzute adesea pe eBay

Deși unele dintre acestea, cum ar fi gustările și șervețelele, desigur, sunt menite să fie luate și folosite, se pare că acest lucru nu i-a împiedicat pe jurnaliști să ia obiecte menite să fie să rămână acolo permanent, cum ar fi fețe de pernă, pahare și veselă cu margini de aur.

Facilitățile de pe Air Force One nu sunt, în general, destinate să fie gratuite pentru majoritatea oaspeților săi: Angajații Casei Albe sunt taxați pentru fiecare masă - și uneori, chiar și pentru gustări - pe care o iau la bordul avionului, a raportat anterior Politico.

Magazinul de cadouri al Casei Albe vinde o mulțime de articole marca Air Force One pe site-ul său - căni, mingi de golf, jachete și multe altele -, dar bunurile luate din avion apar în mod constant în magazinele online non-guvernamentale, cum ar fi eBay și site-urile de obiecte de colecție prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.