Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa unui primar, făcută scrum. Edilul acuză pompierii că au venit fără apă

Casa unui primar din Vrancea a ars ca o torţă mai multe ore. Focul s-a extins pe o suprafaţă de 400 mp. Este vorba despre casa edilului din comuna Vrâncioaia, Ionică Danțiș.

Iniţial, au fost trimise autospeciale de la staţia de pompieri Vidra, însă, în scurt timp au fost chemate alte echipaje de la Focşani.

Primarul i-a acuzat pe pompieri că intervenţia s-a prelungit, pentru că au venit cu maşini fără apă.

Reprezentanţii ISU Vrancea au dezminţit acest lucru şi au explicat, că atunci când sunt folosite tunurile cu apă, se consumă o cantitate foarte mare apă într-un timp extrem de scurt.

"Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea intervin la această oră pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Vrâncioaia. La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă (3 de la Stația de Pompieri Vidra și 2 de la Detașamentul de Pompieri Focșani ), 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanța SMURD.

Incendiul se manifestă generalizat pe o suprafață de 400 mp. Forțele de intervenție acționează pentru localizare, limitarea efectelor și lichidarea incendiului. Vom reveni cu informații", a declarat Cristina Pîrvu, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, potrivit monitoruldevrancea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.