Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva vor putea fi vizitate gratuit pe 1 decembrie

castelul-corvinilor

Castelul Corvinilor din Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane (MCDR) din Deva vor putea fi vizitate gratuit pe 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale, au informat reprezentanţii celor două instituţii muzeale.

Astfel, accesul publicului în Castelul Corvinilor va fi posibil între orele 9,00-17,00, continuând tradiţia anilor trecuţi în care monumentul istoric a fost deschis gratuit pentru turişti, potrivit Agerpress.

Castelul se află într-un amplu program de restaurare pe fonduri europene, context în care au fost făcute mai multe descoperiri, în premieră.

Mai multe colecţii vor putea fi vizitate, gratuit, atât la muzeul din Deva, cât şi la punctele acestuia din teritoriu, între orele 9,00-17,00.

La Deva, în Palatul Magna Curia vor putea fi admirate mai multe expoziţii, cum sunt cele care prezintă obiecte de tezaur din colecţiile MCDR, matriţa de bronz descoperită la Sarmizegetusa Regia sau aspecte din viaţa dacilor din Munţii Orăştiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.