Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Castle Rock' - noul proiect de televiziune al lui J.J. Abrams şi Stephen King

Château de Peleș, Sinaia, Roumanie.

Producătorul-regizor J.J. Abrams şi scriitorul Stephen King îşi vor uni din nou forţele pentru a crea serialul de televiziune 'Castle Rock', al cărui nume face trimitere la localitatea fictivă în care popularul autor îşi plasează acţiunea din multe romane ale sale, relatează EFE preluat de agerpres.

Printr-un mesaj pe Twitter, studioul Bad Robot, aparţinând lui Abrams, a postat un clip în care apar titlurile unor romane ale lui Stephen King precum "Salem's Lot" sau "The Shop". 

În acest clip figurează şi numele lui Annie Wilkes, personajul din 'Misery', sau al închisorii Shawshank, în care se petrece acţiunea filmului de succes 'The Shawshank Redemption' (1994), cu Morgan Freeman şi Tim Robbins în rolurile principale. 

În imagini apare şi harta statului Maine, fără a dat alte detalii despre această nouă producţie care va fi difuzată în serviciul de 'streaming' (online) Hulu. 

Potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter, serialul va întrepătrunde personaje şi subiecte ale mai multor romane din universul literar al lui Stephen King. 

Abrams şi King au colaborat deja la producţia pentru micul ecran '11.22.63', un mini-serial de science-fiction cu James Franco în rolul principal, despre călătoria în timp a unui profesor, care încearcă să evite asasinarea preşedintelui SUA John F. Kennedy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.