Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OPINIE Cât de proști îi cred oamenii premierului pe români. Făcătura cu interviul de la TVR

trilulilu.ro
bou muls vaca prostie

Prim-ministrul Dacian Cioloș a dat un interviu la televiziunea națională. Interviul era programat a fi difuzat azi, numai că echipa de la Viața Satului a fost informată de aseară de conducerea TVR că ar putea exista o problemă de legalitate dacă ar fi difuzat un asemenea interviu pe postul public. O decizie bună a conducerii TVR în condițiile în care Dacian Cioloș este implicat electoral până peste cap și a participat în persoană la evenimentele de campanie ale PNL și USR și mai mult... este pe toate materialele electorale ale acestor două partide cu acordul lui după cum tot singur a mărturisit public.

Vezi și: Un fost primar PSD, ucis lângă propria maşină: A fost găsit cu gâtul tăiat

Vezi și: INFOGRAFIE - Listele COLCĂIE de penali: cine are cei mai controversați candidați

Dacă interviul era difuzat șansele erau de 100 la sută ca TVR-ul să fi încasat de la CNA o amendă mare.

Dar conducerea TVR a decis că NU e cazul să încalce legislația electorală și a venit cu două oferte: îl difuzăm pe spațiul alocat pentru o formațiune politică (PNL, USR sau ambele) sau îl difuzăm după campania electorală. Nu știm ce vor alege oamenii lui Dacian Cioloș sau cele două partide și nici nu interesează deciziile de partid de vreme ce e campanie electorală.

Altceva a frizat însă absurdul și a arătat nesimțirea și ipocrizia la cotele lor cele mai înalte. Îndată ce a fost anunțată decizia s-au găsit de la PNL, USR și Palatul Cotroceni să critice pe motiv că TVR ar fi controlat de PSD prin președintele-director general Irina Radu. O idioțenie cât Palatul Parlamentului.

Păi nu e aceeași Irina Radu felicitată în public și în comunicatele de presă de același PNL, USR și Palatul Cotroceni pentru că s-a opus împreună cu amicul Miculescu Ovidiu (călcat în aceste zile de procurori) de la Radio România la eliminarea taxei radio-tv? Nu a organizat președintele Klaus Iohannis o întreagă dezbatere pentru a-i glorifica numele doamnei și domnului pe altarul libertății presei împotriva diavolului de la PSD care a dorit să își subordoneze TVR și RRA înainte de a ataca la Curtea Constituțională legea eliminării celor 102 taxe inițiată de Liviu Dragnea?

Acum își dau ochii peste cap toți acești deontologi începând cu făcătoarea de filme pentru că ipocritul-șef de pe afișele lor electorale nu e lăsat să grăiască la televiziunea națională. Probabil ar fi trebui să ceară demisia șefimii din TVR pentru că l-au lăsat jumătate de campanie pe Cioloș să se exprime la TVR deși el joacă politic pe față și mă mir că nici un partid nu a făcut până acum plângeri în acest sens la BEC și CNA pentru a-i interzice să își facă campanie electorală pe bani publici.

Pe de altă parte sunt zvonuri potrivit cărora chiar Palatul Cotroceni a fost de acord cu această ”cenzură” a lui Dacian Cioloș. Motivul ar fi unul extrem de simplu - ori de câte ori vorbește omul mai sapă câteva procente la temelia liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.