Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât rău a făcut Gabriela Firea (Opinie)

Gabriela Firea a demisionat de la Ministerul Familiei, după scandalul provocat de ororile de la azilurile din Voluntari. A fost găsită ”vinovată” chiar de către adversari, pentru că cel care deținea azilurile ar fi fost unul dintre apropiații săi și, potrivit acuzatorilor, ar fi știut și ea ce li se întâmpla bătrânilor.

Surprinzătoare nu au fost acuzațiile adversarilor, îndeosebi politici și ideologici, ci faptul că Firea a fost lăsată singură în fața atacurilor de toți colegii din PSD și prietenii săi.

Firea este cea care, ca primar general al Bucureștiului, în ciuda criticilor venite din USR și PNL, precum și în fața atacurilor de pe rețelele de socializare, a inițiat o serie de proiecte prin care a venit în sprijinul persoanelor cu dizabilități, a cuplurilor infertile și a tinerilor care se căsătoreau.

În comparație cu statele dezvoltate, România nu avea un program dedicat cuplurilor infertile. După ce proiectul-pilot de care au beneficiat bucureștenii a dat roade, născându-se 600 de copii prin FIV, dând șansă tinerilor să fie părinți, Firea l-a extins la nivel național. Cât a fost la ministerul Familiei, din cele 8.000 de dosare declarate deja eligibile, au fost realizate 900 de proceduri FIV, multe dintre ele finalizându-se cu succes.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.