Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș s-a DECIS să mai dea o lovitură / DOCUMENT

Catalin Chereches

Primarul orașului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, arestat preventiv pentru 30 de zile, s-a decis să mai dea o lovitură. Echipa de campanie s-a decis să inițieze o petiție civică în atenția susținătorilor lui Cherecheș pentru completarea listei de susținere, care va fi depusă, marți, la Curtea de Apel Cluj.

Petiție civică în atenția susținătorilor lui Cătălin Cherecheș! Ne-am propus să depunem marți, la Curtea de Apel Cluj, liste de susținere pentru Cătălin. Tot ce trebuie să faceți e să scoateți la imprimantă lista, să o completați și apoi să trimiteți prin mesaj privat, aici, listele scanate. Împreună suntem Baia Mare!”, apare pe pagina oficială de Facebook a lui Cherecheș.

Vă prezentăm conținutul petiției civice:

Cetățenii orașului Baia Mare tragem un semnal de alarmă asupra coincidenței în timp a demersurilor de natură penală îndreptate împotriva primarului cu alegerile pentru nou mandat, alegeri la care domnul Cherecheș Cătălin este credit cu șansele cele mai mari.

Ne manifestăm dezaprobarea față de orice situație de natură să înlăture posibilitățile de exprimare egală a tuturor candidaților și credem că domnul primar Cherecheș trebuie să aibă aceleași șanse de a convinge electoratul ca și concurenții săi politici.

Atragem atenția că prezumția de nevinovăție se aplică până la existența unei hotărâri definitive de condamnare și că trebuie să o respectăm cu toții ca atare.

Ne disociem și de încercările eșuate ale adversarilor săi politici de împiedicare prin contestație a dreptului primarului de a fi reales și ne manifestăm convingerea cetățenească în privința faptului că justiția va face lumină și în această poveste regretabilă”.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o sentință dată miercuri seară de Tribunalul Cluj.

Vineri, Judecătoria Baia Mare a respins candidatura lui Cătălin Cherecheş la Primăria Baia Mare şi a admis contestaţiile depuse împotriva candidaturii acestuia de PSD Maramureş şi Bogdan Hendre, dar decizia a putut fi atacată cu apel la Tribunalul Maramureş, după ce joi Biroul Electoral Municipal Baia Mare admisese candidatura acestuia.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.