Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș, discurs halucinant la TV - Își amenință cu moartea soacra prinsă de DNA: 'Cred că suntem într-o mafie neoprotestantă carismatică'

stiripesurse.ro
Catalin Chereches nunta

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prinsă în flagrant delict miercuri, de procurorii DNA, în timp ce i-ar fi dat mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă în dosarul edilului, a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit unor surse judiciare.

Miercuri seară, în direct la România TV, Cătălin Cherecheș a avut o intervenție telefonică în care a părut extrem de agitat și incoerent, făcând afirmații ciudate despre soacra sa, despre soția sa care ar fi însărcinată și despre apartenența religioasă a socrilor săi.

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l odihnească, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te ... soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevastă-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest, să se descurce alții. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, că au fost tot felul de indivizi care au plecat, am înțeles, mi-am asumat. Dumneavostră credeți că un om care are un proces pe final își imaginează că nu este monitorizat 24 din 24? ”, a declarat Cătălin Cherecheş, la emisiunea Punctul Culminant de la România TV..

„Vă spun un lucru, daca sotia mea m-a mintit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei să îmi facă bine, în secunda doi, Chereches devine cel mai râvnit burlac al României”, a mai spus Cherecheş.

Cătălin Cherecheş: „Soţia mea e însărcinată, avea programare la medic”

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept ca vițelul la poarta nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall. Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de recuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o recuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate”, a mai declarat Cătălin Cherecheș, la RomâniaTV.

„Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…”, a mai declarat Cherecheș.

Cătălin Chereche a acuzat o „mafie neoprotestantă cariasmatică”, fără să explice legătura dintre aspectele religioase și cazul său. Edilul a dat de înțeles la un moment dat că soția lui și părinții acesteia ar fi de altă confesiune religioasă, povestind cum a participat într-o hală la o slujbă „neobișnuită” şi şi-a încheiat delirul spunând că el va face pușcărie pentru „LCM” (lovituri cauzatoare de moarte – n.r.) referindu-se la soacra lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.