Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș va candida independent pentru un nou mandat

Catalin-Chereches-contract-300x225

Catalin-Chereches-contract-300x225Cătălin Cherecheș va candida independent pentru a obține un nou mandat de primar al Orașului Baia Mare. Primarul în funcție va fi susținut pentru un nou mandat de „Coaliția pentru Baia Mare”, o platformă civică în care se pot înscrie atât cetățeni apolitici, cât și forțele politice care doresc să susțină dezvoltarea municipiului Baia Mare.

Platforma civică are ca punct central nominalizarea municipiului Baia Mare pentru a fi Capitală Europeană a Culturii în anul 2021.

„Este un proiect în care invităm forțe politice, ONG-uri, persoane publice sau mai puțin publice, personalități ale orașului dar și băimăreni obișnuiți care știu foarte bine care sunt problemele de pe strada lor, din cartierul lor, din curtea blocului lor și lucrurile acestea cred că într-o ecuație generală contează foarte mult. Este o structură care are doar proiecte care țin de dezvoltarea comunităților noastre și bineînțeles că aceasta coaliție va depune sub forma unei alianțe electorale listă de candidați pentru Consiliul Local dar și pentru Consiliul Județean. Va avea candidați în majoritatea orașelor și comunelor mari din județul Maramureș”, a declarat Cătălin Cherecheș, potrivit ActualMM.

Primarul municipiului Baia Mare a declarat de asemenea că există posibilitatea ca în a doua parte a anului 2016, Coaliția pentru Baia Mare să propună candidați și la alegerile parlamentare.

Citește și Primarul orașului Baia Mare, urmărit penal pentru evaziune fiscală

Sursa foto: jurnaluldenordvest.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.