Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu, declarație care ar putea dinamita alianța PSD-PNL: 'Eu nu candidez pentru culoarea politică a unuia sau altuia!' - VIDEO

cirstoiu primarie 1

Candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, dă asigurări că va ajuta pe oricine dacă ajunge edil, indiferent din ce zonă politică se trage.

„Hai să facem comparația cu spitalul. Ce ar fi dacă fiecare șef de secție ar vopsi pereții în trei culori? Așa e Primăria Capitalei acum (n.r.: cu referire și la sectoarele din București). Nu există o viziune unitară. Eu nu candidez pentru culoarea politică a unuia sau altuia. Eu aș ajuta pe oricine”, a spus Cătălin Cîrstoiu, la postul de televiziune RTV.

Eventuale propuneri la problemele bucureștenilor

Cătălin Cîrstoiu a venit și cu o serie de propuneri punctuale pentru București, propuneri care vizează traficul bucureștean, cât și mediul.

  • „Acum mulți ani de zile japonezii au făcut un studiu pentru un trafic corect în București. Problema se rezolvă prin mai multe verigi. E vorba și de semafoare inteligente. Problema stagnează. Dacă tu nu mergi cu semaforizarea coordonată până pe la 80-90%... Trebuie continuat proiectul de semaforizare inteligentă.
  • O altă idee: eliminarea benzilor parazitate prin parcarea mașinilor. Sunt soluții. Se pot face parcări subterane. Trebuie să existe și educație. Ar trebui făcut un studiu de impact. Hai să protejăm mediul. Să circulăm eco-friendly.
  • L-am văzut pe dl. primar general Nicușor Dan atacând PUZ-uri. Apari singur pe trepte la tribunale. Dânsul e matematician, eu sunt medic. Imaginea lui publică e a unei lipse de dinamism în activitate (n.r.: Cîrstoiu a menționat că se înconjura de specialiști în domeniu)”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.