Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu răspunde primelor critici după nominalizarea la Primăria Capitalei: 'E bine să muncești, e bine să ai bani, să nu ai, eu nu mai înțeleg?!'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Cătălin Cîrstoiu răspunde primelor critici după nominalizarea la Primăria Capitalei: E bine să muncești, e bine să ai bani, să nu ai, eu nu mai înțeleg?!

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, miercuri seara, la Antena3 CNN, despre soția sa, care lucrează la spital, generând astfel discuții despre incompatibilitate, și despre averea sa.

"Identificăm niște surse de finanțare. N-a fost niciun secret. Munceam ca să facem un spital nou, sustenabil. Acest proiect a fost apreciat de Comisia Europeană", a spus medicul Cîrstoiu despre vizita șefei CE, Ursula Von Der Leyen la Spitalul Universitar, acolo unde este manager .

Ce spune despre criticile primite

"Eu mi-am început cariera cu nume mari ale medicinei. Eu nu am încălcat nici o lege (n. r. despre derogarea de la începutul carierei sale). Există un raport de control al MS, care spune că nu am încălcat legea. Mi-am început cariera ca preparator universitar.

Soția mea este profesor universitar, nu șef de secție. Asta spun despre dicuțiile care au apărut despre incompatibilitatea mea.

Avem o policlinică pe care am construit-o de-a lungul timpului și am muncit. Cred că sunt oameni mult mai bogați. E bine să muncești, e bine să ai bani, să nu ai, eu nu mai înțeleg?!", a spus Cătălin Cîrstoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.