Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cîrstoiu ține programul pentru Capitală la sertar de frica lui Nicușor Dan: 'Sunt sigur că, dacă l-aș prezenta, l-ar prelua imediat' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu

Candidatul PSD-PNL pentru Capitală, Cătălin Cîrstoiu, a declarat luni seară, la Antena3 CNN, întrebat fiind de programul său pentru București, că este convins că, dacă l-ar prezenta, actualul edil Nicușor Dan „l-ar prelua imediat”.

Cătălin Cîrstoiu a vorbit în emisiunea moderată de Radu Tudor despre mai multe probleme cu care se confruntă Capitala, de la poluare, salubrizare, până la traficul infernal. Întrebat când va veni cu un program pentru Capitală, cu o temă și obiective clar, Cătălin Cîrstoiu a declarat: „O să-l prezint la un moment dat. Lăsați-mi și mie plăcerea asta. Sunt sigur că dacă l-aș prezenta dl Nicușor Dan l-ar prelua imediat. (...) Ce vreți să vă spun, să vă spun despre autostrada suspendată, vreți să vă spun că mi-aș imagina un tren zburător în jurul Capitalei? Nu pot să fac asta. Lucrurile pe care le spun sunt lucruri care pot fi făcute”.

'Eu nu pot să știu, eu pot să integrez soluțiile specialiștilor'

Cîrstoiu a precizat că programul său cu soluțiile pentru București nu este încă finalizat, dar că și-ar dori ca Bucureștiul să fie înconjurat de „o centură verde” formată din vegetație pentru un aer mai puțin poluat.

„Bucureștiului îi trebuie un PUG, asta este cheia problemei”, a mai declarat candidatul PSD-PNL, precum și o „semaforizare inteligentă”.

Cîrstoiu a indicat că el nu poate să le știe pe toate, așa că adună idei și propuneri de la specialiștii pe fiecare domeniu. „Eu nu pot să știu, eu pot să integrez”, a mai spus el.

Mesaje pentru Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone

Invitat să le transmită câte un mesaj contra-candidaților săi, Cîrstoiu i-a transmis lui Nicușor Dan: „Îmi pare rău că nu a reușit să fie un primar bun”, iar lui Cristian Popescu Piedone: „Să fie sănătos!”

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.