Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: A început turnarea covorului final de asfalt pe lotul 2 al A10 Sebeş-Turda este de gata 90%

Inquam Photos/ Octav Ganea
Catalin Drula

Stadiul lucrărilor pe lotul doi al A10 Sebeş-Turda este de 90%, în prezent fiind turnat ultimul strat de asfalt, a anunţat, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă.

"A10 Sebeş-Turda - se aşterne ultimul strat de asfalt pe Lotul 2. Stadiul lucrărilor: 90%. Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda este unul dintre proiectele prioritare pentru România. Pe cei 24,2 km ai tronsonului - de la Pârâul Iovului la Aiud - a început turnarea covorului final de asfalt", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, se mai lucrează la montarea de parapete, la spaţiile de servicii, sistemul de scurgere a apelor, iar la viaductul peste calea ferată de la Teiuş se execută ultimele umpluturi, informează Agerpres.

"Facem toate eforturile să ne asigurăm că antreprenorul îşi respectă graficele asumate, astfel încât anul acesta să circulăm pe întreaga autostradă Sebeş-Turda", a punctat Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor anunţa pe 18 iunie că anul acesta se va circula pe întreaga autostradă Sebeş-Turda, în condiţiile în care constructorul a dat asigurări că lotul 2 al autostrăzii va fi gata în toamnă.

Lucrările pe Lotul 2, în lungime de 24,25 km, sunt realizate de Asocierea Aktor - Euro Construct Trading 98, deschiderea traficului fiind estimată pentru noiembrie 2021. Valoarea proiectului este de 541,73 milioane lei fără TVA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.