Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă afirmă că este nevoie de profesionalism, onestitate şi curaj pentru a avea succes în administraţie

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, la bilanţul după doi ani de mandat al primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, că este nevoie de profesionalism, onestitate şi curaj pentru reuşi în administraţie.

"Radu Mihaiu este un om profesionist, onest şi curajos şi este nevoie de toate calităţile acestea ca să reuşeşti în administraţia românească actuală şi la nivel central şi la nivel local şi momentul de care ai amintit în acea zi, în care ţi-ai asumat aplicarea legii într-un domeniu care fusese ignorat zeci de ani, este un moment de curaj, puţini ştiu, lui Radu i-a fost ameninţată în mod josnic familia în acea dimineaţă şi nu a cedat, pentru că un primar reprezintă legea", a spus Cătălin Drulă, joi, referindu-se la demersul edilului privind demolarea chioşcurilor ilegale din staţiile de metrou.

În opinia liderului USR, normalitatea ar trebui să presupună derularea activităţii cu onestitate.

"Mi s-a zis în multe feluri (...) pentru ceva care, de fapt, ar trebui să fie normalitatea, adică să-ţi faci treaba onest, să nu întorci capul când vezi corupţie şi furt din bani publici, să fii profesionist şi asta să te mâne în acţiunea de zi cu zi. Modelul de primar care a distrus Bucureştiul (...) este modelul de primar prăduitor, (...) cu găştile lui puse la toate instituţiile, de la cimitire până la străzi, de la pieţe până la domeniul public, primarul care-şi instalează gaşca. Am reuşit, am făcut o breşă şi noi ca societate, nu USR-ul, am reuşit (...), bucureştenii şi-au făcut o breşă mare în 2020 şi iată, la Primăria Sectorului 2 avem o echipă onestă, pusă pe treabă şi rezultatele nu întârzie să apară", a punctat Cătălin Drulă.

El a făcut referire, printre altele, la groapa de gunoi transformată în Parcul Sticlăriei şi la cel mai mare buget de investiţii pe care l-a avut Sectorul 2 vreodată.

"Eu sunt exigent faţă de primarii noştri, consider că este o responsabilitate care merge în două sensuri şi noi, de la nivel central, noi, ca partid, dar şi cei care fac politică la nivel central în România au obligaţie faţă de primari să le pună legi bune la dispoziţie, să avem reguli clare, să nu fie încurcaţi de nivelul central, să poată să îşi pună în aplicare planurile şi lucrul acesta merge şi în direcţia cealaltă, primarii USR trebuie să livreze pentru oameni. Suntem o echipă, încercăm permanent (...) să găsim mecanisme mai bune de a livra", a menţionat Cătălin Drulă.

În opinia sa, bilanţul după doi ani de mandat de edil al lui Radu Mihaiu arată "extraordinar", dar ce este mai bun va veni în următorii doi ani.

"În investiţii există un ciclu şi rezultatele vin după o vreme şi în anul 3 de mandat şi în anul 4 vom vedea rezultate şi mai multe (...). Radu, mai trebuie să ai un mandat aici, pentru că nu e un mandat nici pentru tine, nici pentru USR, e un mandat pentru cetăţenii din sectorul acesta", a adăugat Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.