Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă acuză 'servilismul' ministrului Justiției: 'Poate îl scăpaţi pe Iohannis de dosarul cu şase case'

Deputatul Cătălin Drulă, lider interimar al USR, l-a acuzat, luni, pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, de "servilism" faţă de preşedintele Klaus Iohannis, la dezbaterea moțiunii simple îndreptate împotriva ministrului.

"43 de minute de discurs. Concluzia mea e una singură: vă cam apasă conştiinţa, domnule Predoiu. Altfel, a fost interesant că v-aţi prezentat adevărata platformă - program, care uneşte aici o mare parte din sala asta, toate vechile partide politice unite ca într-un pumn, linişte şi pace peste sistemul de Justiţie, să nu mai vorbim de lucruri rele precum corupţia, ostilitate, supărare, arestări şi dosare. Nu, voi nu furaţi, lucrurile merg bine în ţara asta, nu există corupţie", a declarat Drulă, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple iniţiate de USR împotriva ministrului Justiţiei.

Potrivit liderului USR, "oamenii pe stradă spun că e plin de hoţi în clasa politică".

"Domnule Predoiu, de un lucru puteţi fi mândru: sunteţi un bun băiat de casă al lui Iohannis. Poate îl scăpaţi şi de dosarul ăla cu şase case, că i se termină mandatul curând. Acolo vă puteţi dovedi până la capăt eficienţa şi servilitatea şi loialitatea faţă de un sistem cu epoleţi, care asta vrea peste România - linişte, control pe magistraţi. Suntem mândri că ne-aţi atacat aici toţi, că suntem singurul partid care se luptă pentru o Justiţie puternică, care crede că DNA-ul este o instituţie necesară ca să vă bage la puşcărie pe aceia dintre voi care furaţi", a adăugat deputatul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.