Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă lovește în Florin Cîțu, pe care-l numește 'unealtă', și îl laudă pe Nicolae Ciucă: Nimeni nu-şi închipuie aşa ceva. îşi respectă partenerii

Liderul USR, deputatul Cătălin Drulă, afirmă că fostul premier Florin Cîţu a fost „o unealtă” a preşedintelui Klaus Iohannis atunci când i-a demis pe miniştrii USR fără a se consulta în coaliţie.„ Gândiţi-vă acuma: vă puteţi închipui că prim ministrul Ciucă iese mâine şi ne trezim la 11 dimineaţă cu un ministru UDMR sau PSD a fost demis? Nimeni nu-şi închipuie aşa ceva. De ce? Pentru că îşi respectă acei parteneri”, spune Drulă, potrivit news.ro.

Liderul USR, Cătălin Drulă, afirmă că zâmbeşte „uşor" atunci când e întrebat dacă ieşirea USR de la guvernare a fost o greşeală şi dacă ar fi trebui ca partidul să rămână alături de PNL în Guvern.

„De facto, am fost daţi afară de la guvernare, am fost eliminaţi din această guvernare. (...) Un partid care nu mai este într-o construcţie bazată pe reguli, pe respect, pe o împărţire a puterii şi o negociere, nu mai e partid, adică ne putem face o anexă a PNL; pentru că urmau şi alţi miniştri să fie excluşi, Florin Cîţu promisese larg în partid, înţeleg că trebuia să ian şi transporturile, aşa se tot lăudat prin turneele electorale. (...) Gândiţi-vă acuma: vă puteţi închipui că prim-ministrul Ciucă iese mâine şi ne trezim la 11 dimineaţă cu un ministru UDMR sau PSD a fost demis? Nimeni nu-şi închipuie aşa ceva. De ce? Pentru că îşi respectă acei parteneri. Dincolo de asta, de gesturi, Florin Cîţu a fost o unealtă, Iohannis i-a spus să-l dea afară şi pe Stelian Ion şi pe Vlad Voiculescu. În ambele cazuri a fost Klaus Iohannis şi în ambele cazuri este o înţelegere mai veche între PNL şi PSD pentru această mare uniune pe care o pregătesc şi acum pentru 2024”, a declarat Cătălin Drulă duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Acesta îl critică pe preşedintele României, sunând că proiectul lui Klaus Iohannis este unul „anti-modernizare” şi unul de toleranţă a unui „nivel de corupţie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.