Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: Marcel Ciolacu este șeful de facto al PNL. Nu știu de ce se codesc și nu e iau cu acte

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

USR are discuții cu toate forțele care își doresc să construiască un pol în jurul Uniunii Salvați România, o alternativă de dreapta la PSD și la extremism, declară la RFI președintele formațiunii, Cătălin Drulă. ”Anul viitor se va ridica un val împotriva guvernării specialilor”, afirmă el.

„Eu înțeleg că domnul Ciolacu este șeful de facto și al PNL și nu știu de ce se mai codesc și nu se iau cu acte, adică să facă această absorbție a PNL-ului în PSD, ca să fie lucrurile clare pentru toată lumea. L-am văzut aseară pe domnul Ciolacu care ne-a spus despre planurile de viitor ale domnului Ciucă. E destul de clar că vorbește și pentru celălalt partid și că practic sunt una și același lucru și au văzut toți românii această mare trădare și predarea unui partid istoric, topirea lui practic în interiorul PSD. Astfel încât în 2024, cine nu-și dorește PSD votează USR”, afirmă Cătălin Drulă..

Liderul USR anunță că are discuții cu alte partide de dreapta, în vederea anului electoral 2024.

„Avem discuții cu toate forțele care își doresc să construiască un pol, un pol în jurul USR, o alternativă de dreapta la PSD și la extremism. Sunt discuții care continuă pentru armonizarea acestei potențiale construcții. Cât privește Primăria Capitalei, am spus-o și o repet, vom face tot ce este necesar, inteligent și pragmatic politic, astfel încât Primăria Capitalei să nu ajungă la Gabriela Firea din nou”, adaugă liderul USR.

Cătălin Drulă crede că „anul viitor se va ridica un val anti acest tip de guvernare a specialilor, anti-PSD și fostul PNL”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.