Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă sare la Cancelarul austriac: Ruşinoasă conferinţa de presă, ni se refuză dreptul legitim de aderare la Schengen

Inquam Photos/ George Călin
Catalin Drula

Liderul USR Cătălin Drulă a catalogat drept „ruşinoasă” conferinţa de presă a cancelarului austriac Karl Nehammer privind motivele pentru care Austria nu susţine aderarea României la spaţiul Schengen. Acesta a mai spus că liderul PPE Manfred Webber, grupul politic din care face parte PNL, „a stat umăr la umăr cu cancelarul austriac în timp ce acesta explica cum, pentru motive care nu ţin de România, ni se refuză un drept legitim”. „Absolut scandalos”, a precizat Drulă.

„Ruşinoasă conferinţa de presă din Austria. Şeful PPE, grupul politic din care face parte PNL, a stat umăr la umăr cu cancelarul austriac în timp ce acesta explica cum, pentru motive care nu ţin de România, ni se refuză un drept legitim. Absolut scandalos. Ce valori şi principii are acest grup PPE dacă permite şi susţine ca un stat membru să fie ţinut ostatic de un politician austriac scăpat din orice norme de bun simţ?”, a scris Cătălin Drulă, miercuri pe Facebook.

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat miercuri seara, într-o conferinţă de presă cu liderul PPE, că ministrul de interne al ţării sale are „un nou calendar pentru primăvara următoare” în ceea ce priveşte aderarea României şi Bulgariei la Schengen. El a ridicat din nou problema migraţiei şi a explicat că trebuie căutată o soluţie realistă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.