Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă: 'Vom fi alături de Moldova cu toate forţele noastre. E dreptul oricărui stat să îşi decidă soarta'

Locul Republicii Moldova este într-o Europă unită, alături de România, transmite preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă.

Într-o postare pe Facebook, el subliniază că USR va susţine procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

"Istoria se scrie sub ochii noştri: Preşedintele Maia Sandu a semnat azi cererea Moldovei de aderare la Uniunea Europeană. Eu şi USR vom fi alături de Moldova cu toate forţele noastre. Ca membri ai Renew Europe ne mândrim cu cea mai pro-europeană şi profesionistă echipă de oameni politici capabili să ajute Chişinăul pe drumul decis. E dreptul oricărui stat să îşi decidă soarta, iar Moldova a ales. Locul ei e într-o Europă unită alături de România", scrie Drulă, pe Facebook.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat joi cererea de aderare la Uniunea Europeană. Documentul a fost semnat şi de şefa Guvernului, Natalia Gavriliţa, şi de preşedintele Parlamentului, Igor Grosu.

Tot joi, şi Georgia a depus cererea de aderare la UE, după o decizie similară luată în urmă cu câteva zile de Ucraina, în contextul invaziei ruse de pe teritoriul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.