Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Golofca: CSM Poli Iaşi e o echipă imprevizibilă, diferenţa se va face la atitudine

www.steauafc.com
Catalin Golofca

Fotbalistul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Cătălin Golofca, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă online, că adversara din partida de sâmbătă, CSM Poli Iaşi, este o formaţie imprevizibilă, el precizând că diferenţa va fi făcută de atitudinea din teren a jucătorilor, potrivit Agerpres.

"CSM Poli Iaşi e o echipă imprevizibilă, a făcut şi meciuri proaste, dar a făcut şi meciuri bune. Va fi un meci greu, dar sperăm să ne întoarcem de la Iaşi cu cele trei puncte. Sperăm să acumulăm cât mai mult şi să terminăm în decembrie în primele şase locuri. Diferenţa în meciul cu Iaşi se va face la atitudine, pentru că şi ei au jucători buni, au agresivitate. Noi trebuie să mergem mai motivaţi şi mai încrezători acolo pentru a lega cea de-a treia victorie", a afirmat jucătorul.

Citește și: Medicul Virgil Musta, semnal de alarmă: 'Este un moment dificil!’

Venit la echipă la începutul lunii septembrie sub formă de împrumut de la CFR Cluj, Golofca a precizat că pauza provocată de meciurile echipei naţionale i-a fost utilă: "A fost foarte bine pentru mine că în aceste două săptămâni de pauză am reuşit să mă adaptez la noua echipă".

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte, sâmbătă, de la ora 16:30, în deplasare, formaţia CSM Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.