Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan a dat verdictul în cazul PSD: 'Nu mai există. A fost destructurat definitiv. Oamenii au fost înlocuiți cu servilii lui Liviu Dragnea'

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Eurodeputatul Cătălin Ivan, care-și încheie mandatul în Parlamentul European și care a fost exclus acum câțiva ani din PSD, a spus la RFI că nu este interesat să se întoarcă în Partidul Social Democrat.

Citește și: Carmen Iohannis 'a dat cu bâta în baltă' la întâlnirea cu Papa. Iulia Albu desființează ținuta purtată: 'Abuzează de un privilegiu care nu-i aparține'

El îi răspunde premierului Viorica Dăncilă, care i-a invitat înapoi în partid pe toți foștii membri ai formațiunii, care au rămas cu sufletul alături de social-democrați, cum s-a exprimat președinta interimară a PSD.

Cătălin Ivan: „Eu cred că PSD nu mai există. Cine ar dori să se întoarcă nu prea mai are la ce să se întoarcă. În ultimii ani de zile, PSD a fost destructurat definitiv, toți oamenii de bună calitate din teritoriu, din organizațiile județene au fost dați deoparte, au fost înlocuiți cu servilii lui Liviu Dragnea (...). Practic, PSD de mai bine de doi-trei ani de zile nu mai există”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.