Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru Daniel Ghiță: 'Când o să mă vadă pe mine să îşi amintească că eu sunt Gokhan Saki'

Catalin Morosanu

Daniel Ghiţă a revenit în competiţii şi i-a învins pe unii ca Dzevad Poturak şi Petr Vondracek. Considerat cel mai valoros luptător K1 român, cel poreclit "Samuraiul Sălbatic" le-a lansat provocarea şi unora ca Benny Adegbuyi sau Cătălin Moroşanu, dar s-a lovit de refuz, anunță MEDIAFAX.

Moroşanu are însă o altă variantă a spuselor lui Ghiţă şi i-a oferit o replică ironică.

"El şi-a făcut revenirea cu doi moşi, cu Dzevad Poturak şi Petr Vondracek, doi moşi care aveau 40 şi ceva de ani, fratele meu! Ăia veneau de la mici şi bere!", a tunat Moroşanu, conform gsp.ro. Luptătorul K1 a fost întrebat dacă e de acord cu o întâlnire publică, faţă în faţă cu Daniel Ghiţă, dar "Moartea din Carpaţi" a refuzat: "Niciodată. Chiar nu vreau să îi dau lui valoare. El mai are puţin şi moare într-o totală umbră".

Dacă lupta Ghiţă - Moroşanu ar avea loc, Cătălin spune că ar aplica tactica lui Gokhan Saki, turcul care l-a învins pe "Samuraiul Sălbatic". "Să îşi amintească meciul cu Gokhan Saki, să se gândească când îşi lua pumnii ăia şi toate loviturile într-un mod constant. Eu voi fi în faţa lui ca Gokhan Saki. Avem aceeaşi înălţime, aproape acelaşi stil de luptă. Aşa îşi va lua KO de la mine, dacă vreodată o să mă lupt cu el. Când o să mă vadă pe mine să îşi amintească că eu sunt Gokhan Saki. Cum şi-a luat de două ori, o să îşi ia bătaie şi de la mine dacă vreodată o să se lupte cu mine", a mai spus Moroşanu.

În 2010 a avut loc primul duel dintre cei doi. S-au luptat pentru un loc în semifinalele "K-1 World Grand Prix 2010" de la Tokyo. Mulţi au considerat că Daniel a pierdut pe nedrept, existând multe momente în care l-a dominat total pe turc. În aprilie 2013 a avut loc a doua luptă Ghiţă - Saki, în gala GLORY 6 de la Istanbul. Turcul a avut o serie de 7-8 directe la corp şi figură, iar românul avea să fie făcut KO în runda a doua.

De ce nu a avut loc lupta Ghiţă - Moroşanu

"În 2018, am fost primul care l-a ofertat: Hai, Daniel, să ne luptăm!. El mi-a cerut o sumă foarte mare, cam în jur de 100.000 de euro. E foarte mult şi e un subiect sensibil, pentru că e vorba doar de bani, la cât să ne înţelegem ca să putem lupta unul cu altul", a anunţat Moroşanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.