Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, despre noul şef al IPJ Constanţa: Am evaluat împreună cu colegii mei că este persoana cea mai potrivită să îşi asume această responsabilitate

MAI
Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu, despre noul şef al IPJ Constanţa: Am evaluat împreună cu colegii mei că este persoana cea mai potrivită să îşi asume această responsabilitate

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a explicat numirea lui Dumitru Bîltag în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, afirmând că a evaluat împreună cu colegii săi că este cea mai potrivită persoană să îşi asume această responsabilitate. El a adăugat că Bîltag a abordat cu mult curaj mai multe dosare şi sunt semnale că a reuşit să producă efecte serioase acolo unde a investigat.

Cătălin Predoiu a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, cum a fost ales Dumitru Bîltag pentru funcţia de şef al IPJ Constanţa.

“M-am uitat la ce a reuşit în ultimele luni domnul Bîltag şi am evaluat împreună cu colegii mei că este persoana cea mai potrivită să îşi asume această responsabilitate. Nu poţi să porneşti la un astfel de proiect dacă nu îşi doreşte şi persoana în cauză. Este un poliţist care îşi doreşte să demonstreze aici şi în care am încredere şi pe care îl îndemn să treacă peste greutăţile momentului, inclusiv în relaţia cu presa, pe care îl îndemn să înţeleagă că sunt absolut fireşti întrebările severe şi abordările care tind să pună la îndoială capacitatea profesională a oricui. Aveţi tot dreptul să faceţi acest lucru şi faceţi foarte bine pentru că noi suntem datori să demonstrăm şi nu dumneavoastră. Şi sunt convins că domnul Bîltag vă va demonstra”, a explicat Cătălin Predoiu.

Predoiu a precizat că Dumitru Bîltag a abordat cu mult curaj mai multe dosare

“A abordat o serie de dosare cu foarte mult curaj şi avem semnale că a reuşit să producă efecte serioase acolo unde a investigat şi unde a început aceste dosare. Ceea ce este un semn de curaj. Nu am găsit nimic în cariera domniei sale care să pună sub semnul îndoielii această încredere pe care i-o transfer eu, i-o transferă şi domnul secretar de stat, dar şi şeful Poliţiei Române. Să nu credeţi că am luat această decizie fără să mă consult cu domniile lor. Nu sunt genul de operator politic care crede că le ştie pe toate. Nu sunt genul de operator politic care lucrează singur doar pentru imagine. Nu aceasta este stilul meu de muncă. Stilul meu de muncă este împreună cu colaboratorii, dezbătând deschis orice soluţie, punând la îndoială orice argument, punând la test orice soluţie”, a declarat Predoiu.

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat, miercuri, numirea unei noi conduceri a IPJ Constanţa. În funcţia de inspector şef a fost împuternicit Dumitru Bîltag, iar inspector adjunct – Daniel Ovidiu Catană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.