Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu explică de ce nu prinde podiumul în sondaje: 'Sunt GREȘITE!'

Cătălin Predoiu a intrat din a patra încercare în cursa pentru Primăria București din partea PNL. Culmea, tot pe 4 se află și în preferințele electoratului în cel mai recent sondaj, cel al IRES. Predoiu se situează după Gabriela Firea, Nicușor Dan și Robert Turcescu. Liderul PNL a găsit o explicație pentru această clasare proastă: sondajele sunt greșite!

”Primul sondaj, cel făcut de Nicușor Dan, e făcut pe 800 de oameni, cu o prezență de 600 de oameni care vor să voteze, asta înseamnă o prezență la vot de 80%. În București nu va fi o prezență la vot de 80%, deci premisa de la care se pleacă e greșită, iar sondajul e și el greșit. Al doilea e un sondaj CATI, prin telefon, e și el un sondaj greșit. Eu am încredere în votul bucureștenilor.”, a explicat Predoiu la Antena 3.

Citește și: Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea: Cand veti merge la vot, sa nu va alunece stampila din greseala pe numele meu

”Dacă nu ne asumam acel decalog al integrității, aveam un scor mai mare. De exemplu, triada DTP, Dragnea - Tăriceanu - Ponta, nu ar putea niciodată să candideze din partea PNL din cauza acestor criterii de integritate. O candidatură nouă riscă să nu aibă timp util pentru a fi prezentată oamenilor.”, a fost încercarea Alinei Gorghiu de a explica un viitor eșec la alegerile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.