Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, primul ministru FORȚAT să predea mandatul NOAPTEA: Stelian Ion s-a dus la sediul MJ

Inquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Predoiu

Stelian Ion a preluat, miercuri noaptea, mandatul de ministru al Justiţiei de la predecesorul său Cătălin Predoiu.

Stelian Ion a venit la sediul MJ după ce a participat la prima reuniune a noului Guvern la Palatul Victoria, scrie agerpres.ro.

Citește și: Clotilde Armand, făcută praf: ‘E bună și ca brad de Crăciun’

Înainte de a-i preda mandatul, Cătălin Predoiu a făcut o scurtă declaraţie presei, în care a explicat că îndeplinirea obiectivelor în domeniul Justiţiei nu se poate face fără o cooperare între Guvern şi Parlament, dar şi din partea asociaţiilor magistraţilor.

"Trebuie să ne concentrăm pe realizarea unor aşteptări din partea cetăţenilor. Fără o cooperare între Legislativ şi Executiv obiectivele Justiţiei nu pot fi atinse, indiferent câte eforturi fac Ministerul Justiţiei şi domnul ministru Stelian Ion. Este nevoie de suport din partea Parlamentului. Această condiţie este acum întrunită, de ieri avem o majoritate pro-justiţie în Parlamentul României, avem o unitate de obiective între Executiv şi majoritatea din Legislativ, o unitate de obiective care nu a existat până ieri. Se ştie bine că obiectivele Guvernului Orban în justiţie nu erau şi obiectivele majorităţii PSD din Parlament. Dar acest impediment este acum înlăturat prin voinţa cetăţenilor. Aş mai adăuga faptul că pentru un mandat de succes este nevoie şi de sprijinul Ministerului Finanţelor şi de foarte multă cooperare din partea sistemului judiciar. Nu mă refer doar la CSM, mă refer şi la asociaţiile magistraţilor", a spus Predoiu, după ce l-a primit pe Stelian Ion la sediul MJ.

Citește și: Circ total! Chemat la Tribuna Parlamentului, Florin Cîțu a fost huiduit! Ludovic Orban a reacționat imediat: ‘Cei care huiduie să se ducă pe stadion’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.