Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, provocare extremă pentru Victor Ponta

predoiu

Premierul desemnat al PNL, Cătălin Predoiu, este ţinta atacurilor PSD în ultimele zile. Totul a început odată cu începerea urmăririi penale de către DNA pe numele lui George Scutaru, pentru finanţarea ilegală a campaniei electorale din 2008 a PNL Buzău. Cum Predoiu a candidat în 2008 tocmai în Buzău, din partea PNL, social-democraţii îl acuză că a beneficiat de finanţări ilegale şi îi cer să se retragă din toate funcţiile politice.

Vezi şi: PSD îi pune DNA-ul de gât lui Cătălin Predoiu

Predoiu îi răspunde preşedintelui PSD, Victor Ponta, cu o provocare extremă. Liberalul se arată dispus să se retragă din viaţa politică dacă devine suspect în vreun dosar şi îi cele premierului să facă acelaşi gest dacă acuzaţiile social-democraţilor nu se adeveresc.

"Am trimis declaraţia mea lui Ponta, la sediul PSD, cu confirmare de primire. Îi adresez din nou provocarea: dacă eu sunt suspect în vreun dosar, ies din politică, dacă nu, să iasa el. Şi încă ceva: indiferent câte campanii calomnioase vor iniţia PSD-Ponta, nu vor opri Programul de Guvernare al PNL. Acesta va ieşi din dezbateri publice mult consolidat şi îmbunătăţit cu sugestiile mediului de afaceri, sindicatelor, societăţii civile. Un program construit cu românii, care se va perfecţiona permanent prin sugestiile lor. Programul de Guvernare al PNL va fi începutul sfârşitului lui Ponta", anunţă Cătălin Predoiu pe Facebook.

Vezi şi: George Scutaru, urmărit penal sub control judiciar. De ce îl acuză DNA

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.