Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu a schimbat data vacanței pentru a fi alături de Liviu Dragnea. Critici la adresa protestatarilor: 'Sper că protestul ăsta e o glumă proastă'

www.adevarul.ro
Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că și-a schimbat data vacanței pentru a fi alături de liderul partidului, Liviu Dragnea, la nunta fiului acestuia, Valentin, iar Codrin Ștefănescu a precizat că ”nimeni nu vine cu darul, ci cu un cadou”.

”Am schimbat data vacanței pentru a fi alături de el în momentele astea, când singurul lui fiu, că mai are o fată, se căsătorește și sigur că voi fi prezent cu mare drag. Domnul președinte a făcut invitațiile, era normal fiind socrul mare, dar nu știu către cine a făcut, eu cred că a chemat în primul rând prietenii, oamenii care sunt apropiați din partid și pe vechii lui camarazi. Sigur că a invitat persoane din partid pe care a crezut dânsul că vrea să le aibă alături la evenimentul acesta. Nu vă închipuiți că a chemat toată floarea cea vestită a întregului PSD, nu a chemat așa cum a fost vehiculat prin presă că vor fi toți miniștrii mari, tot primarii de municipii, toți președinții de Consilii Județene, nici pe departe. Cei care au fost invitați cred că vor veni toți”, a declarat pentru MEDIAFAX Cătălin Rădulescu.

El a mai spus că nu știe ”cât va fi darul”.

”Fiecare va da cât crede de cuviință, nu mi-am făcut un calcul, voi vedea acolo. Va fi ca la orice nuntă o atenție pentru familia nouă care pornește în viață”, a adăugat Rădulescu.

Deputatul PSD a ținut să-i critice pe cei care și-au anunțat prezența în fața Palatului Snagov pentru a protesta.

”Sper că protestul ăsta e o glumă proastă, a unor oameni care trebuie să se ducă să se controleze la un spital anume. Nu am auzit în viața mea, poți să faci protest pe stradă, în fața Parlamentului, dacă au și motive, dar ca să vii să faci la o nuntă un astfel de protest e mizerabil”, a mai spus Cătălin Rădulescu.

Pe de altă parte, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat că nunta ”nu va fi cu dar”.

S-a aflat motivul pentru care a fost arestat cel mai mare dușman al lui Putin: 'Vă puteţi imagina ce laşi sunt la putere?'

”Nu mă ocup de organizare, eu vin ca invitat, dar probabil că participă (și lideri ALDE-n.r). Au fost invitați foarte mulți din conducerea partidului PSD. Nimeni nu vine cu darul, omul vine cu un cadou. Eu nici nu știu cu ce să mă îmbrac, de aceea o am pe Alice lângă mine. Nu poți întreba un bărbat lucruri de genul, femeile se ocupă de cadouri”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Încă de când au apărut toate detaliile nunții fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat și au creat un eveniment pe Facebook prin care invită cetățenii să manifesteze în fața Bisericii Sfântul Elefterie din Capitală, unde va avea loc cununia religioasă. Aproape aproape 5.000 de oameni și-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

pentru familia Dragnea, dar și pentru nuntași, protestul anunțat nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare, chiar dacă violențele de la protestul din 10 august încă mai au ecou. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus că refuză să ia în calcul o eventuală amânare sau modificare a detaliilor nunții în contextul mitingului anunțat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis țara. (...) Unii să vrea să distrugă evenimentul și să fiu tot eu acuzat? (...) Vreau să văd cât de departe vor ajunge niște indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua țara cu japca, se înșeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violență", a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Fiul președintelui PSD a ales să-și organizeze nunta într-un decor pitoresc, pe malul lacului Snagov, la 40 de km de București, în apropiere de Mănăstirea Snagov. Invitații la nuntă vor dispune de numeroase săli de evenimente, o pajiște generoasă, bărcuțe de agrement, un ponton și un hotel de lux.

Aleasa lui Valentin Ștefan Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, este fiică de preot, au declarat surse din PSD pentru MEDIAFAX, iar nașii de cununie, Doina și Sorin Paul Stănescu, sunt prieteni vechi cu liderul PSD Liviu Dragnea. Sorin Paul Stănescu este afacerist și îl cunoaște pe șeful PSD de peste douăzeci de ani, potrivit surselor citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.