Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, despre restrângerea INCOMPATIBILITĂȚILOR: Este ceva normal. Conflictul de interese să nu mai fie incriminat prin pierderea mandatului

www.adevarul.ro
Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, marți, referitor la prescrierea conflictului de interese la 3 ani după savarsirea faptelor, ca este ceva logic si normal, mentionand ca o a doua prevedere importanta este ca infractiunea sa nu mai fie incriminata prin pierderea mandatului.

"Se referă la o modificare la prescripţia privind codul civil, la prescripția la trei ani a faptelor. Este ceva logic și normal. A doua chestiune este ca, conflictul de interese să nu mai fie incriminat prin pierderea mandatului, ci să fie numai sancţionat administrativ, adică cum au şi parlamentarii. Am gândit că este o logică normală ca să nu facem diferenţă între parlamentari şi primari şi atâta timp cât s-a legiferat în sensul ăsta pentru parlamentari, şi pentru primari conflictul de interese este numai sancţionat administrativ, amendă şi aşa mai departe toate criteriile pe care le ştiţi deja", a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.