Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu îl MITRALIAZĂ pe Tudorel Toader: Mai mulți colegi din PSD ar fi fost mai buni decât el la Ministerul Justiției

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin radulescu

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a declarat, miercuri, la Parlament, că la conducerea Ministerul Justiției ar fi mai buni o serie de social-democrați, pentru că „s-ar putea aplica asupra părții legislative, cum ar fi Șerban Nicolae sau Eugen Nicolicea, scrie Mediafax.

„În momentul în care acest ministru a fost propus, cu background-ul pe care îl avea în spate domnul ministru, sigurcă orice om normal la cap a crezut, în acel moment, că este un ministru bun și eu cred în continuare că este un ministru bun. Numai că am spus că nu a conlucrat foarte bine cu noi”, a spus Rădulescu, întrebat fiind dacă a fost o greșeală să fie un ministru independent la Justiție.

Chestionat dacă ar fi fost mai bine să fie un ministru politic, deputatul PSD a răspuns: „Dacă mă întrebați pe mine, da. Mie îmi pare rău că dintre colegii meu, cum este Șerban Nicolae și alții, nu au vrut să se implice și să intre în acest minister. Eu sunt comnvis că faceau lucuri foarte bune”.

Întrebat dacă deputatul PSD, Eugen Nicolicea, este o variantă mai bună decăt Toader, Rădulescu a spus că mai mulți social-democrați ar fi fost mai buni la conducerea Ministerului Justiției.

„Mulți colegi de ai mei sunt foarte buni în domeniul respectiv și pot face aceleași lucururi. și eu cred că mai bine ar putea face decât dl Tudorel, pentru că măcar s-ar aplica asurpa părții legislative”, a conchis Rădulescu.

Citește și: Schimbare BOMBĂ în noua Lege a Pensiilor - Mii de pensionari, OBLIGAȚI să acționeze

Camera Deputaților votează, în plenul de miercuri, moțiunea simplă prin care PNL și USR cer demisia lui Tudorel Toader, intitulată „Ministrul Justiției, un ministru de nota 4 (patru)”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.