Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Stângă (PNL): 'Unii furnizori au crescut artificial preţul la lemnul de foc'

hotnews.ro
lemne de foc

Efectele ordonanţei pentru plafonarea preţurilor la lemnul de foc n-au fost cele aşteptate, iar unii furnizori au crescut artificial preţul, a declarat, luni, la dezbaterea "Ora Guvernului", deputatul PNL Cătălin Stângă.

"Încă de la începutul discuţiilor privind încălzirea în sezonul rece, pentru Guvern, protejarea populaţiei a reprezentat principala prioritate. Tocmai din acest motiv, pentru a nu exista probleme cu privire la încălzirea românilor, Guvernul a încercat să găsească soluţii pentru ca aceştia să treacă cu bine peste perioada de iarnă. Trebuie să recunoaştem că efectele OUG pentru plafonarea preţurilor la lemnul de foc n-au fost cele pe care le aşteptam. Această plafonare avea ca scop stoparea anumitor speculaţii care puteau să apară pe piaţă în contexul acestei crize energetice, prilej favorabil pentru unii furnizori de materii prime să crească artificial preţul la lemne. Cu adevărat important este să luăm toate măsurile necesare pentru ca această ordonanţă cu privire la plafonarea preţurilor pentru lemnul de foc să producă cele mai bune efecte pentru români", a transmis deputatul liberal în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

El s-a arătat convins că atât Guvernul, cât şi parlamentarii, prin posibilitatea de a depune amendamente la fiecare act normativ, vor aduce îmbunătăţiri, astfel încât la români să ajungă preţul cel mai redus la lemnele de foc.

La dezbaterea "Ora Guvernului", solicitată de grupul AUR, participă şi ministrul Mediului, Tanczos Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.