Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan, după ce a pierdut procesul cu primarul Daniel Băluță: 'Nu ne convine ce spune justiția, acum, din moment ce facem apel'

Cătălin Tolontan

Judecătoria Sectorului 2 i-a dat, luni, câştig de cauză primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, şi a decis ştergerea din ziarul ”Libertatea” a şapte articole care îl vizau. Decizia nu e definitivă, iar Cătălin Tolontan a spus că nu este mulțumit de judecata magistraților și că va face apel.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Cătălin Tolontan a refuzat să comenteze pe marginea motivelor pe care le-au luat în calcul judecătorii în decizia lor. Totodată, Tolontan, care a fost audiat și într-o plângere pe care același primar a depus-o la DIICOT, a explicat că decizia instanței va fi respectată când va rămâne definitivă.

Citește și: Primarul Sectorului 4 a câştigat în prima instanţă împotriva lui Tolontan: Ziarul 'Libertatea', obligat să şteargă articole de pe site

”Respectăm decizia instanței care spune că articolele vor fi șterse când sentința va rămâne definitivă. Așa că vom face apel și când va rămâne definitivă, vom respecta această sentință definitivă, indiferent care va fi ea. E normal să respecți justiția și când îți plac deciziile ei și când nu îți plac deciziile ei. Justiția este a noastră și când ne convine și când nu ne convine ce spune ea.

Nu ne convine ce spune justiția, acum, din moment ce facem apel. Să vedem motivația judecătorilor. Avem o sentință pe scurt. Nu comentez sentința de azi cu dosarul de la DIICOT.”, a declarat Cătălin Tolontan pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: EXCLUSIV Cătălin Tolontan, după audierile de la DIICOT: 'Am calitatea de MARTOR' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.