Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 4 a câştigat în prima instanţă împotriva lui Tolontan: Ziarul 'Libertatea', obligat să şteargă articole de pe site

daniel baluta

Judecătoria Sectorului 2 dă câştig de cauză primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, cel care a solicitat ziarului "Libertatea" să şteargă de pe site-ul propriu mai multe articole. Hotărârea nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Solutia pe scurt: "Admite cererea. Obligă pârâţii la plata în solidar către reclamant a sumei de 100 lei cu titlu de daune morale. Obligă pârâţii la ştergerea de pe site-ul www.libertatea.ro a articolelor indicate de reclamant în cererea de chemare în judecată. Obligă pârâţii la publicarea prezentei hotărâri judecătoreşti în publicaţia online www.libertatea.ro şi în ziarul libertatea în termen de 5 zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti. Obligă pârâţii la plata în solidar către reclamant cu titlu de cheltuieli de judecată a sumei de 140 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Ia act că reclamantul înţelege să solicite cheltuielile de judecată constând în onorariu avocat pe cale separată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare care se va depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.05.2021."

Primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, s-a considerat lezat de şapte articole publicate în Libertatea şi a cerut la Judecătoria Sectorului 2 ştergerea textelor despre el şi instituţia pe care o conduce. De asemenea, i-a reclamat pe jurnalişti la DIICOT şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.