Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan, reacţie la vânzarea Gazetei Sporturilor: 'Ringier și-a luat o belea pe cap'

tolontan

Cătălin Tolontan, redactor-şef al Gazetei Sporturilor, reacţionează la anunţul vânzării ziarului. "O zi bună pentru presă! Cumpărând titlul și redacția GSP, Ringier și-a luat o belea pe cap", scrie Tolontan pe blog.

Societatea mixtă Ringier Sportal S.R.L., formată din Ringier România S.R.L. şi Sportal Media Group Bulgaria, a încheiat un acord cu Intact Media Group pentru a achiziţiona marca românească Gazeta Sporturilor. Acordul privind achiziţia include atât platforma digitală GSP.ro, cât şi ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Vezi şi: Descoperire a cercetătorilor americani: Cum sabotează creierul curele de slăbire

"E o zi bună pentru meserie, într-o vreme în care jurnalismul primește mai ales vești rele. Când Ringier, un trust elvețian cu 200 de ani de reputație în spate, cumpără un ziar românesc, Gazeta Sporturilor (GSP), la rându-i cu o tradiție de aproape 100 de ani, anunțul e un anganjament pentru ideea că jurnalismul contează.

Redacțiile rămân un membru critic al comunității lor. Studii recente din SUA (Paul Gao, profesor la University of Notre Dame) arată că în orașele în care ziarele locale au dispărut, costurile municipalității cresc, pentru că scade atenția publică pe cheltuieli!

Presa contează. Iar o democrație fără jurnalism e ca un Campionat Mondial de fotbal în care bați Argentina și Germania, dar nimeni nu află rezultatul. Azi e o zi bună, care vine după multă trudă", scrie Tolontan.

Vezi şi: ATENȚIE la vitamine! Cine și când NU ar trebui să ia suplimente alimentare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.