Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan reacţionează în scandalul momentului: 'Nu daţi cu pietre în câinii de la stână'

captura TVR
Emilia Sercan

Momentele halucinante petrecute în emisiunea difuzată pe TVR la finalul săptămânii trecute îşi continuă ecourile şi acum. Invitată la emisiunea 'Profesioniştii' a Eugeniei Vodă, Emilia Şercan a cedat nervos şi a ieşit pur şi simplu din emisiune după o discuţie despre salariul de mii de euro pe care l-a încasat de la Realitatea TV pe vremea când televiziunea era condusă de Sorin Ovidiu Vântu.

Citește și: David Copperfield a batjocorit Oscarul la gala premiilor Academiei de muzică country / VIDEO

La câteva zile după difuzarea emisiunii, Cătălin Tolontan a reacţionat pe propriul blog. "Cât a cîștigat pentru munca ei Emilia Șercan am aflat, ne interesează și cât am pierde toți dacă Emilia Șercan și-ar alege altceva de făcut? Lucrurile iau o turnură ciudată. Emilia Șercan părăsește studioul ”Profesioniștilor”, reproșându-și că a lucrat pentru Sorin Ovidiu Vântu. Eugenia Vodă difuzează imaginile. Oamenii comentează în fel și chip. Pînă în acest moment, totul rămâne în regula jocului transparent. Astăzi însă, câteva siteuri încep să vehiculeze ideea că, de fapt, episodul de la TVR are semnificația unui piedestal crăpat. Că, de fapt, Emilia nu e Emilia. Și că ziariștii ăștia de investigație sunt niște fațade. E ceva straniu aici.", spune jurnalistul.

Citește și: Bob Dylan a primit, ÎN SECRET, premiul Nobel pentru Literatură

Şi asta nu e tot. Tolontan îi ia apărarea Emilie Şercan şi spune că singura ei greşeală e că a fost sinceră. "În primul rând, Emilia Șercan a ajuns ”viral” pentru că a fost sinceră, nu pentru că a ascuns ceva. Niciodată Emilia Șercan nu a cerut vreo statuie pentru efortul pe care l-a depus în serviciul public. Nu are ce monument să se crape. Amândoi am spus repetat pe parcursul interviului de la TVR că, fiecare cu puterile lui, ne facem doar datoria și ”nu e cazul să fim eroizați”. Emilia Șercan e într-un moment de cumpănă pentru că a fost onestă și și-a recunoscut frământările. Ce aș vrea să-i spun? Acum câteva săptămâni, când am greșit și am recunoscut în episodul cu Muzeul de Geologie și radiațiile, au existat oameni care nu ne-au iertat.

Citește și: Monica Tatoiu, in razboi cu Anamaria Prodan: `Daca ii mai prind…`

Inclusiv persoane apropiate au fost convinse de intenția noastră malefică. De când am revăzut imaginile trăite la filmare, difuzate acum pe post și comentate de cei care spun că s-a fisurat statuia. Cui i-ar fi mai bine? Cum ar fi dacă Emilia Șercan ar lăsa în urma sa nu doar microfonul-lavalieră, ci și carnetul de ziarist? Iese pe ușa studioului gotic al TVR, trece dincolo de pereții reci ai oricărei redacții și, vorba fetei care o zbughea în 2014 spre mănăstirile Moldovei, ”eu plec pentru că afară e frumos și a venit primăvara”.", a încheiat Tolontan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.