Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan: 'Scopul nu e să cîștigi alegerile, ci să faci ceva cu ele pentru toată lumea, fie că te-a votat, fie că nu'

stareapresei.ro
tolontan

Jurnalistul Cătălin Tolontan a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care subliniază responsabilitatea căzută pe umerii dreptei prin câștigarea alegerilor. Potrivit lui Tolontan, scopul nu este să "cîștigi alegerile, ci să faci ceva cu ele pentru toată lumea, fie că te-a votat, fie că nu".

"Victoria clară pune o mare responsabilitate pe umerii dreptei. Vor continua președintele Iohannis și PNL populismul de campanie sau se vor îngriji de buna guvernare?

Implicarea suporterilor dreptei a decis aceste alegeri. În străinătate au votat de 8 ori mai mulți oameni decât la parlamentarele din 2016. Dar entuziasmul se poate nărui în dezamăgire, dacă cei învestiți cu încredere nu vor fi în stare să se ridice la nivelul a ceea ce au promis. O veche vorbă din politică zice așa: campania e în poezie, guvernarea e în proză.

Citește și: Simona Halep a făcut pasul cel mare! S-a căsătorit cu Toni Iruc

Rezultatul de azi testează capacitatea lui Iohannis și a PNL de a guverna profesionist și onest țara. Scopul nu e să cîștigi alegerile, ci să faci ceva cu ele pentru toată lumea, fie că te-a votat, fie că nu.

Din păcate, primele zile ale guvernării PNL au arătat apariția unei noi cete din care se întrezăresc naționaliști falimentari, oameni fără profesii și miniștri fără însușiri. Dar, nu-i nimic, au zis alegătorii, ideea nu e să te îndrăgostești de candidat, ci să alegi pe cel mai calificat pentru funcția de președinte, dintre cei de pe buletinul de vot. Și au ales.

De acum înainte însă, doar vigilența îi va ajuta să nu-l lase pe Klaus Iohannis să o dea în bară. În democrație, contăm pe adevăr pentru a-i trage la răspundere pe cei care ne guvernează", a scris jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.