Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Categoriile arbitrilor internaţionali pentru sezonul 2019/2020, revizuite de UEFA: În ”First Category” a intrat şi Radu Petrescu

Dinamo 1948.club
Arbitru

În urma performanţelor din sezonul 2018/2019, Comisia de Arbitri UEFA a revizuit lista oficialilor de joc pentru prima parte a sezonului următor. În ”First Category” îşi menţine poziţia Istvan Kovacs, căruia i se alătură din noul sezon Radu Petrescu, anunţă FRF, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Bugetarul care a aruncat în aer sistemul are ordin de restricție! Nu se poate apropia de mama copilului său

Pentru a-i atribui o categorie unui arbitru, Comisia de Arbitri UEFA ţine cont de diferite criterii, printre care perfomanţa, experienţa, potenţialul, condiţia fizică, prezenţa la cursurile oferite de UEFA, precum şi prestaţiile din ţara de provenienţă.

La ”Elite Category”, singurul reprezentant al României rămâne Ovidiu Haţegan. În ”First Category” îşi menţine poziţia Istvan Kovacs, căruia i se alătură din noul sezon Radu Petrescu. După evoluţiile bune din acest sezon, în care a fost delegat în preliminariile Ligii Campionilor şi Europa League, precum şi în Liga Naţiunilor, Radu Petrescu a urcat în ierarhia arbitrilor europeni.

Citește și: Alianța USR-PLUS, transformată în afacere de familie! Liderul care și-a inclus mătușa în schemă

Şi în ”Second Category” avem un nou reprezentant: Horaţiu Feşnic i se alătură lui Marius Avram.

În ”Third Category” se află arbitrul bucureştean Marcel Bîrsan şi Sebastian Colţescu.

România are reprezentanţi la nivel de arbitri şi în fotbalul feminin şi futsal. Cu evoluţii apreciate în acest sezon, în care a arbitrat şi finala Campionatului European de fete Under 17, Iuliana Demetrescu a urcat în ”Women Second” pe lista UEFA. În ”Women Third” sunt prezente în continuare Alina Peşu şi Cristina Trandafir.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

La futsal, Vlad Ciobanu a fost inclus de UEFA pe lista arbitrilor din ”Futsal Second”! Ovidiu Curta, Daniel Deca şi Bogdan Hanceariuc completează lista arbitrilor în ”Futsal Third”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.