Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câțiva deputați vorbesc de o lege pentru mărirea lefurilor aleșilor

vot parlament
Şi-ar vota bucuroşi un proiect de lege care să le majoreze lefurile. Susţin că au şi motive - banii nu le ajung nici de mâncare, ce să mai vorbim despre haine sau vacanţe.
Întrebaţi de un angajat fictiv al Parlamentului dacă ar fi de acord cu o lege prin care să le fie majorate veniturile, aleşii au susţinut că ar avea nevoie de 5.000 de euro pe lună.
"Eu mă gândesc că între 3.000 şi 5.000 de euro ar fi o chestie... nu exagerată, şi consider că ar acoperi cheltuielile", susţine deputatul PSD Octavian Petric.
Unul dintre deputaţi spune că banii de acum nu îi ajung nici măcar pentru masă.
"Să trăieşti numai din salariul ăla e greu. Când faci greşeala să ieşi la o masă într-o seară, se duce jumătate din salariu dacă stai de ei", povesteşte Florin Urcan, deputat PDL.
Un alt parlamentar se plânge că de abia se poate îmbrăca din leafa primită.
"Suficientă vă daţi seama că nu este, la costurile care sunt, la cheltuieli, luând în calcul costume, cămăşi, pantofi şi aşa mai departe, transport", a spus Chirvasuţă Laurenţiu, deputat PSD.
Deşi nu neagă că le-ar plăcea o pungă mai plină, sunt şi parlamentari care simt că se apropie campania electorală şi o mărire de salariu nu ar da bine în ochii alegătorilor.
"Să ne ducem acum, noi parlamentarii, şi să solicităm mărire de salarii sau eu ştiu ce alte privilegii, uitându-ne că noi avem o grămadă de pensionari în spate, care săracii de abia trăiesc, eu chiar nu aş solicita aşa ceva", explică Vasile Gudu, deputat PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.