Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Catolicul Francisc Doboș, un nou derapaj: 'Conspiraționiștilor anti-vaccinare trebuie să le scot din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile'

B365
francisc dobos

Catolicul Francisc Doboş a scris un nou mesaj despre vaccinare. După ce le-a transmis credincioșilor să nu confunde aghiasma cu vaccinul, preotul vorbește despre teoriile conspirației și anunță că a avut un vis în care Dumnezeu i-a dat misiunea să le scoată oamenilor cipurile din cap. Preotul Doboș se crede trimisul lui Dumnezeu pe Pământ.

Francisc Doboș a dezvăluit pe Facebook faptul că a avut un vis în care Dumnezeu l-a trimis între oameni ca să le scoată cipurile și cip-ciripurile implantate în timpul vaccinării. Chiar și după ce s-a trezit, părintele s-a declarat gata să-și continue misiunea.

Citește și: Cele 10 prognoze ale Alinei Mungiu Pippidi pentru 2021: 'Va fi mare agitație politică pentru a găsi resurse suplimentare de achitat nota de plată'

„Dumnezeu mi-a zis: - Fiule, măi Doboșică, au început să mă bată la cap oameni injectați cu CIP-uri și 5G-uri, dar fără spațiu de stocare a iubirii, înțelegerii și iertării. Te trimit în mijlocul lor ca să-i vindeci, să le scoți din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile. Apoi m-am trezit. Trimiteți-i, vă rog, la mine. Rog seriozitate. Plata în Cer (bănuiesc că o să mă jupoaie de viu unii pentru această concurență neloială)”, scrie în mesajul ironic al părintelui.

Citește și: Ministrul Justiției, despre DOSARUL lui Lucian Bode: ‘Este o discuție pur și simplu care nu trebuie făcută publică’

Zilele trecute, el a postat alt mesaj care a devenit viral. Atunci, preotul le-a transmis celor care spun că nu au nevoie de vaccinare că aghiasma este împotriva dracilor și vaccinul împotriva Covid.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, scria în urmă cu câteva zile părintele Doboș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.