Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutările avionului dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii au fost reluate

Daily Star
avion, dispariție, sala

Căutările avionului dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, au fost reluate, miercuri dimineaţă, informează BBC, care citează poliţia din Guernsey.

"Două avioane au decolat şi vor cerceta o arie în care credem că avem cele mai mari şanse să găsim ceva, stabilită pe baza analizei valurilor şi vremii din momentul în care avionul a dispărut. Zonele costale ale Insulei Alderney, stâncile izolate şi alte insule vor fi cercetate din aer", a precizat poliţia insulară.

Căutările avionului dispărut, luni, deasupra Canalului Mânecii, au fost suspendate, marţi seară, din cauza întunericului.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.