Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutările celor doi muncitori prinşi sub moloz, după ce un turn s-a prăbuşit în Exploatarea Minieră Uricani, continuă şi pe timpul nopţii

igsu
mina uricani

Căutările celor doi muncitori prinşi sub moloz, la Exploatarea Minieră Uricani din judeţul Hunedoara, după ce un turn de extracţie s-a prăbuşit peste autobasculanta în care aceştia se aflau, vor continua şi pe timpul nopţii. La locul intervenţiei a fost adus un container multirisc, dotat cu sistem performant de iluminat. De asemenea, au fost aduşi mai mulţi câini specializaţi în căutare şi salvare în dărâmătură, anunță news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căutările celor doi muncitori continuă şi pe timpul nopţii. Containerul multirisc adus la locul intervenţiei este dotat şi cu un sistem performant de iluminat.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

De asemenea, au fost aduşi şi mai mulţi câini care se alătură celor trei echipaje canine care deja interveneau de mai multe ore.

”Echipajelor canine de căutare, alcătuite din câine şi conductor de la I.S.U. Hunedoara şi Salvamont Hunedoara, li se adaugă încă 3 cupluri specializate în căutare-salvare în dărâmătura ai Asociaţiei Câini de Salvare Transilvania. Doi dintre voluntari sunt pompieri ai I.S.U Hunedoara iar cel de-al treilea salvamontist din Alba. În timpul liber ei pregatesc câinii Kara, Diamond si Yukana pentru misiunile de cautare - salvare a oamenilor”, mai transmite ISU Hunedoara.

Un număr de 40 de pompieri specializaţi în căutare-salvare şi ajutor medical intervin pentru identificarea locului în care au fost blocaţi sub moloz cei doi muncitori, de 31 si 41 de ani. De asemenea, a fost utilizată o cameră cu termoviziune.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

Doi muncitori aflaţi într-o autobasculantă au fost prinşi sub tone de moloz, miercuri, după ce un turn de extracţie al Exploatării miniere Urican s-a prăbuşit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.