Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutările în cazul adolescentei irlandeze dispărute în Malaezia au fost extinse

www.sidro.com
steag Malaezia

Căutările în cazul unui adolescente irlandeze dispărute dintr-o staţiune malaeziană au fost extinse pentru a include şi dealurile şi pârâurile din apropierea staţiunii, a raportat miercuri agenţia de presă Bernama, citată de DPA, potrivit Agerpres.

Nora Anne Quoirin, de 15 ani, a fost dată dispărută duminică dimineaţa, după ce tatăl ei a constatat că aceasta lipsea din camera sa. 

Fata, o adolescentă cu nevoi speciale, era cazată alături de familia sa în staţiunea Dusun din statul sud-vestic Negeri Sembilan, situat la aproximativ 80 de kilometri de capitala Kuala Lumpur. 

Operaţiunile de căutare, aflate acum în cea de-a patra zi, se limitaseră iniţial la perimetrul staţiunii.

Citește și: Statul Islamic s-a întors în Siria

În imaginile şi filmuleţele realizate cu ajutorul dronelor - date publicităţii de Bernama - se poate vedea că zona în care se desfăşoară căutările este acoperită de o vegetaţie luxuriantă. 

Potrivit directorului adjunct al Departamentului de Investigaţii Criminale Salehhudin Abd Rahman, căutarea în această zonă nu este uşoară, mai mulţi localnici oferindu-se drept voluntari. 

Pe moment, poliţia tratează cazul doar ca pe o dispariţie, deşi ONG-ul Lucie Blackman Trust, care susţine eforturile familiei de a o găsi pe tânără, afirmase că poliţia tratează cazul ca pe o răpire, conform informaţiilor publicate luni. 

Nora, fiica unui cuplu franco-irlandez care trăieşte la Londra de 20 de ani, a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică în timp ce părinţii ei dormeau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.